7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Tuğba'ya 12 metrelik Hummer

TUĞBA ÖZAY VE CEMİL İPEKÇİ, İHA'YA ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Diyarbakır'da önceki gün düzenlenen defileye katılmak için kente gelen ünlü manken Tuğba Özay, "Şehitler olmasın, kardeş kardeşi vurmasın" dedi. Ünlü modacı Cemil İpekçi ise, defile ücretsiz olduğu için davet edip de defilesine gelmeyen bazı mankenleri eleştirdi.

Önceki gün Keçi Burcu'nda Cemil İpekçi tarafından düzenlenen puşi defilesine katılmak üzere Diyarbakır'a gelen ünlü manken Tuğba Özay, kaldığı Dedeman Oteli'nde İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Özay, Cemkil İpekçi'nin hayatında çok önemli bir yer teşkil ettiğini belirterek, "Çünkü mesleğime ben 16 yaşında başladığımda beni ilk destekleyenlerden biridir Cemil bey. Hatta dünya ikinci güzeli olduğumda, daha olmadan önce kulise gelip 'Çok güzel bir kızsın, geleceğin çok parlak ve bebek gibisin' dedi. Diyarbakır'da Cemil İpekçi açılımını izleyeceğiz" dedi.

22 Mayıs'ta İstanbul'da sahne alacağını söyleyen Özay, "Onun için çok heyecanlıyız. Dört dörtlük hazırlanıyoruz. Çok güzel sürprizlerimiz olacak. Bunun için ekibim bana bir sürpriz yaptı, Almanya'dan 12 metre uzunluğunda Hummer aracı getirmişler. Sadece o geceye özel. Dediğim gibi sadece Hummer aracı ile sınırlı değil. Asıl şovumuz sahnede olacak. 22 Mayıs'ta herkesi bekliyorum" diye konuştu.

"ŞEHİTLER OLMASIN, KARDEŞ KARDEŞİ VURMASIN"

Son günlerde bölgede yaşanan çatışmalı ortama ve şehit haberlerine de değinen ünlü manken Tuğba Özay, "Öncelikle ben de bu ülkenin vatandaşı ve bir bireyi olarak bu tür olaylar karşısında ne kadar üzüldüğümü, ne kadar acı çektiğimi belirtmeden geçemem. Çünkü ben haberleri izlemek istemiyorum. Sinirlerim bozuluyor. Bir bakıyorum ruh halim değişmiş. Ağlıyorum, sinir sistemim çöküyor. Elden bir şey gelmeyince daha çok öfkeleniyorum. Daha çok içim acıyor. Bizler ne yapabiliriz. Her zaman sevgiyi, barışı, dostluğu ve kardeşliği empoze edebiliriz. Çünkü bizler eğer bu ekranlarda yer alıyorsak ağzımızdan çıkan her kelimeye dikkat etmek zorundayız. Ben Türk, Kürt, Laz, Çerkez ve Alevi herkesin Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında kardeşçe yaşamasına inanan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Her şeyden önce dünya insanıyım. Şehitler olmasın, kardeş kardeşi vurmasın. Artık bitsin bu olaylar. Çünkü yıllardır süregelen bu kavgalar, bu çatışmalar bizi nereye götürdü. Aksine birilerini güldürdü. Dileğim bu olayların bir an önce bitmesidir" dedi.

Sürpriz yaparak Özay'ın yanına gelen modacı Cemil İpekçi ise, "Benim sevgim ayrıdır. Ama işimde çok katıyımdır. Çok zor beğenirim. Boyla posla ve ince olmakla olmuyor. Hatta güzel bile olsanız olmuyor. Tuğba'da en önemli olan tarafının çok sanatçı ruhu olduğunu gördüm. Tuğba podyumda iken, bir tiyatro sahnesindeki kadar hakkını verir. Diyarbakır bizim için çok önemlidir. Biz sadece İstanbullu değiliz. Biz bütün ülkenin sanatçılarıyız. Beni kırmayıp Diyarbakır'a geldiği için teşekkür ediyorum. Bir iki tane ne üzücü bir şeydir ki, çok emek verdiğim podyuma belki çıkardığım, podyumda lanse ettiğim mankenlerimden bir iki tanesi hep iş bahanesi yapıp onlar kabul etmedi. Onları da anlıyorum ama ücretsiz olduğu için. Eğer bizler de bir şeyler yapmazsak oturup da doğu ve güneydoğu hakkında ahkam kesme hakkına sahip değiliz. Çünkü elimizi taşın altına koymadan insanları suçlamak o kolay ki, onun için burada olmamız gerek" şeklinde konuştu.

TUĞBA ÖZAY VE CEMİL İPEKÇİ, İHA'YA ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 11:33:03
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 17:24:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?