7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Tüm hesaplar galibiyet üzerine

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3.Lig 3. gurup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı maçta rakibi Zeytinburnuspor önüne galibiyet için çıkacak.

Geçen haftanın deplasman galibi Diyarbakır büyükşehir Belediyespor, sahasında oynayacağı Zeytinburnuspor'u mağlup edip çifte bayram yaşamak istiyor.

Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, sahalarında oynayacakları maçın kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, "Deplasmanda galip geldik. Sahamızda seyircimiz önünde oynayacağımız maçta da galip gelmek istiyoruz. Bunun için hafta başından buyana çalışıyoruz. İdmanlarımız iyi bir ortamda, istediğimiz şekilde sürdürüyoruz. Taraftarımızın da desteğini alarak rakibimizi İstanbul'a eli boş göndermek istiyoruz. Biz Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak ta bu gücü kendimizde buluyoruz. Hazırlıklarımız Cuma günü sabah yapacağımız hafif bir idmanla tamamlayıp takımımızı maç saatine kadar kampa alacağız. Rakibimize gözümüze kestirdik. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılan taraf biz olacağız" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcular bugünkü idmanlarının bir bölümünde kaleciler ayrı çalışırken, futbolcular topla çeşitli çalışmaların ardından pozisyonlu taktiksel atışlar yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 12:42:03
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 15:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?