7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

'Tüm stadı dolu görmek istiyoruz'

Cumartesi günü Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Diyarbakırspor-Ankaragücü maçının biletleri satışa çıkarıldı.

Yeşil-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Suat Önen, Diyarbakırspor'un ligin ilk maçını sahasında oynayacağını ve bu nedenle bu maçın biletlerini satışa çıkardıklarını belirterek, "Sahamızda Cumartesi günü karşılaşacağımız Ankaragücü maçında stadı dolu olarak görmek istiyoruz.

Takımımızın ilk maçı bizim için çok önemlidir. Gelen rakip kim olursa olsun onun karşısına taraftarlarımızın büyük desteğini alıp galibiyet için çıkacağız. Tüm Diyarbakırspor taraftarlarına sesleniyorum. Kombine biletleri alıp
kulübünüze maddi destek olun. Cumartesi günkü oynayacağımız maçın bilet fiyatlarını belirledik.

Kale arkası 5 TL, Maraton 10 TL'den satılacak. Kombine biletleri almak isteyenler hem Tickettur firmasından internet üzerinden ve belirlediğimiz iki noktadan alabilecekler. Kapılı tribün kombineye ayrıldığı için kesinlikle bu tribüne bilet basılmayacak. Satış noktalarımız Lise Caddesi Everest Turkcell İletişim, Ofis Ekinciler Caddesinde Canan Organizasyon'dur. Kombine almak isteyen taraftarlarımız eğer isterlerse kredi kartlarıyla 5 taksite kombine alabilirler" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 13:25:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?