7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Turnuvanın şampiyonu belli oldu

Diyarbakır'ın ilçesi Silvan'da liseler arası yapılan Voleybol Turnuvasının son maçında Silvan Lisesi rakibi Metem'i 3-0 yenerek şampiyon oldu.

Silvan Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Liseler arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Kapalı spor salonunda yapılan final maçında Silvan Lisesi, Metem'i 3-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. 6 takımın katıldığı ve yaklaşık 1 ay süren turnuvada maçları beden eğitimi öğretmenleri yönetti.

Turnuvada Silvan Lisesi birinci, Anadolu Öğretmen Lisesi ikinci olurken Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara sponsor olan Birey Dershanesi takım oyuncularına kitap seti hediye etti.

Turnuvanın başarıyla geçtiğini belirten Silvan Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Atilla Kızıl, "Bizim görevlerimizden biri de öğrencilerimizin beden ve ruh sağlığını korumaktır. Öğrencilerimizi sporun içine çekmek hem de okullar arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu turnuvayı düzenledik. Turnuvamıza katılan ve centilmence mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 11:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?