4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Tüyler ürperten olay!

Diyarbakır’da yarısı toprağa gömülü vaziyette bir bebek cesedi bulundu. Bugün saat 10.00 sıralarında Diyarbakır Elazığ yolu Süleyman Demirel Kampusu arkasındaki İplik Mezarlığı’na kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 6 - 7 aylık bir erkek bebek cesedi bırakıldı.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası 75. Yatılı YİBO okulunda okuyan Barış Güneş ve Hüseyin Karakuş isimli öğrencilerin bulduğu ceset üzerine okul yetkilileri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı.

Görgü tanığı öğrenciler, "Dün saat 14.30 sıralarında 2 kişi beyaz bir arabayla mezarlığa geldi. Biz de orada oyun oynuyorduk. Biz polisiz dağılın buradan dediler. Oradan ayrıldık. Daha sonra merak edip mezarlığa gittik. Gittiğimizde bebek vardı. Bebek yaşıyordu. Toprağı biz üstüne attık. Korkudan önce polise haber vermedik. Sonradan öğretmenlerimize söyledik" dedi.

Öğrenciler daha sonra polisler tarafından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatırken, son bir ay içerisinde 4 bebek cesedinin bulunduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2005 Çarşamba 20:32:45
Güncelleme :27 Mayıs 2005 Cuma 14:25:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?