7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

UEFA'dan kaymakama teşekkür

Çınar İlçesi Kaymakamı'na spora katkılarından ötürü UEFA tarafından başarı belgesi verildi. 

28 Haziran 2006'da İstanbul'da düzenlenen Danone Türkiye Şampiyonası'nda Diyarbakır'ı temsil etmeye hak kazanan ve iki bölgede şampiyonluğunu ilan eden Çınar Atatürk İlköğretim Okulu Futbol Takımı'nın oyuncularına ve Antrenör Faysal Yentürk'e Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Bölge Sorumlusu Emin Sevmiş tarafından başarı belgesi verildi. 

Organizasyonun başından sonuna kadar futbol takımına ekonomik olarak da destekte bulunan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven'e, UEFA Başkanı Lennart Johansson imzasıyla "Futbola Katkı Teşekkür Sertifikası" verildi. TFF'yi temsilen teşekkür sertifikasını kaymakama veren Emin Sevmiş, "Çınar İlçesi'nin sportif faaliyetlere katılımı ve başarılı sporcu sayısı çok yüksek. Katılım ve başarının oluşması için sporcuyu teşvik etme ve ödüllendirme çok önemli. Bu alanda da Çınar Kaymakamlığı, başarılı sporcuları sürekli ödüllendirmiş ve karşılığında da başarılı sporcular yetiştirmiştir. Biz spor adamları olarak Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven ve ilçesini model olarak gösteriyor ve teşekkür ediyoruz" dedi. 

Çınar Kaymakamlığı'nda yapılan bir törenle, yine ilçede spora hizmetlerinden dolayı Gençlik Spor İlçe Müdürü Mehmet Yılmaz Bay ve Milli Eğitim İlçe Müdürü Süleyman İlge, başarı belgelerini Kaymakam Tanrıseven'den aldı.
İHa
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 18:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?