8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Ünlü DJ Diyarbakır'da

Diyarbakır'da gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk solo DJ albümünü çıkaran Burak Yeter'in yer aldığı R&B ve Hip-Hop partisine ilgi yoğun oldu.

Yenişehir ilçesi Dağkapı semtinde bulunan Asmin Eğlence Merkezi'nde organizasyonlar bitmek bilmiyor. Asmin Bar'ın düzenlediği gecede DJ Burak Yeter, önceki akşam yine canlı performansını sergileyerek Diyarbakırlı gençlere muhteşem bir Hip-Hop ve R&B gecesi yaşattı. Gece yarısı dolmaya başlayan mekanda saatler 24.00'ı gösterdiğinde doluluk zirveye çıktı. Bar'ı dolduran çok sayıda eğlence tutkunu gençler, müzik eşliğinde sabahlara kadar dans ederek eğlencenin keyfini çıkardı. Kavalye ve damsız girilmeyen mekanda güvenlik de son derece sıkı tutuluyor. Hip-Hop ve R&B partisinde kendilerinden geçen gençler, yaptıkları danslar ve şovlar ile geceyi renklendirdiler. Son derece renkli ve eğlenceli geçen parti sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Bar işletmecisi Hüsayin Akgün, 5 yıldan beri Diyarbakır'da hizmet verdiklerini, böyle organizasyonların gecelere renk katacağını düşünerek bu yıl ilk defa başlattığı DJ partilerinin ikincisini gerçekleştirdiğini söyledi.
Farklı aktiviteler uygulayarak Diyarbakır'ın gece de yaşanabilir bir kent olduğunu anlatmak için ünlü DJ'leri davet ederek DJ partileri düzenlediklerini ifade eden Akgün şöyle konuştu: Daha önce bu yıl Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz DJ partisine Selenay Şahin, Burak Coşkun ve Angel'i davet ettik. Bu gece de, Türkiye'nin önemli salonlarında hareketli müzikleriyle gençlerin gönlünde taht kuran ve onları coşturan ünlü DJ Burak Yeter'i davet ettik. Amacımız Diyarbakır'daki kötü imajı yıkarak, kafalarda oluşan olaylı şehir düşüncesinin değişmesini sağlayarak, yaşanabilecek ve geceleri eğlenebilecek bir kent olduğunu göstermektir. 250 kişilik kapasiteye sahip eğlence merkezimizde bundan sonra bu tür organizasyonlar devam edecek."
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 15:10:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?