5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Ünlüler Diyarbakır'da gazete dağıttı

Merkezi Diyarbakır’da bulunan ve bölgesel yayın hayatına bugün başlayan ’Güneydoğu Ekspres’ gazetesinin dağıtımını ünlü sanatçılar İbrahim Erkal, İzzet Yıldızhan, Ceylan, Hamiyet ve Nadide Sultan yaptı.

Diyarbakır’da yeni yayın dönemi başlayan ve bölgesel yayın yapacak olan ’Güneydoğu Ekspres’ gazetesinin ilk sayısını ünlü sanatçılar dağıttı. Diyarbakır’ın değişik semtlerinde halka ücretsiz dağıtılan gazeteler büyük ilgi gördü. Balıkçılarbaşı Semti’nden başlayarak Ofis Semti’ne kadar gazete dağıtan sanatçılara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Gazete dağıtımının ardından ünlü sanatçılar, bir mobilya mağazasının açılışını yaptı. Gazete dağıtarak oldukça yorulan ünlüler, mobilya mağazasında gördükleri ilk yatağa yatarak yorgunluklarını atmaya çalıştı. Sanatçılardan Hamiyet, Ceylan ve Nadide Sultan tanıtım amaçlı, ev kadınlığına özenip temsili bir gün yaptı. Hamiyet ve Nadide ve Ceylan evlilik üzerine yaptıkları sohbete daha sonra İzzet Yıldızhan ile İbrahim Erkal da katıldı. Bekar olan Hamiyet, Doğulu bir erkekle evlenmesi yönündeki teklife oldukça sıcak baktı. İzzet Yıldızhan’ın neden halen bekar olduğu konusunda yorumların yapılması üzerine İbrahim Erkal, genç sanatçıya evliliğin çok güzel olduğunu ve herkese tavsiye ettiğini söyledi.

DİYARBAKIR-(İHA)
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2003 Perşembe 12:04:51
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 13:09:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?