4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Üvey oğlunu ısırarak öldürmüş

Diyarbakır'da yapılan bir ihbar korkunç cinayeti gün yüzüne çıkardı. İhbar üzerine emniyetin yaptığı araştırmalar sonucu, bir babanın eski eşinin gayri resmi evlilikten olan 4 yaşındaki çocuğunu ısırıp darp ederek öldürdüğü ortaya çıktı.

Olayla ilgili, imam nikahıyla birlikte yaşadığı eşinden olan 4 yaşındaki çocuğunu öldürdüğü iddia edilen baba ile çocuğun dayısı ve bu kişilere yardım ettiği ileri sürülen 2 kişi yakalandı.

Uzun süre kaybolan H.G. adlı torununu arayan A.G. isimli şahıs, durumu dün Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne ihbar etti. A.G. emniyete, kızı T.G.'nin eski eşi A.K. isimli şahısın, T.G. ile gayri resmi evliliklerinden olan 4 yaşlarındaki çocuğu H.G.'yi öldürmüş olabileceğini bildirdi. İhbar üzerine araştırmalara başlayan Cinayet Masası ekipleri, korkunç cinayeti gün yüzüne çıkardı.

Çalışmalar sonucu, çocuğun babası A.K. yakalanarak sorguya alındı. A.K. emniyette herşeyi itiraf etti. Yapılan sorgu sonucunda A.K., çocuğu H.G.'yi 4 Kasım 2007 tarihinde saat 03.00 sıralarında yanında bulunan çocuğun dayısı olan F.G. ile darp ve işkence ederek öldürdüklerini açıkladı. A.K., çocuğunu S.K. ile F.K.'nin de yardımları ile Hevsel Bahçelerine gömdüklerini itiraf etti.

A.K.'nin emniyete yapmış olduğu yer gösterme neticesinde ise, H.G. isimli çocuğun bulunduğu yer kazılarak cesedi çıkarıldı. Yapılan otopsi neticesinde vücudunun çeşitli yerlerinden işkence edilerek öldürüldüğüne dair emareler bulundu. İncelemeler sonucu H.G. adlı çocuğun bedeninde çok sayıda diş izinin mevcut olduğu ve darp edilerek öldürüldüğü anlaşıldı.

Emniyetin olay ile ilgili olarak yaptığı çalışmalar sonucunda, maktulun babası A.K. ile dayısı F.G. isimli şahıslar, ayrıca, öldürüldükten sonra olay yerinden alınarak Hevsel Bahçeleri'ne götürülerek gömülmesine yardım ederek suça iştirak eden F.K. ve S.K. olmak üzere toplam 4 şahıs yakalandı. Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte zanlıların Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildiği bildirildi.

Zaman
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 19:57:07
Güncelleme :7 Kasım 2007 Çarşamba 14:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?