8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Uyuşturucu ve silah operasyonu

DİYARBAKIR'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH OPERASYONU

Diyarbakır polisince düzenlenen operasyonlarda 8 adet uzun namlulu silah ve 6 kilo 250 gram da toz esrar maddesi ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam tarafından yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, yurt dışından getirdikleri silahları il merkezinde pazarlama hazırlığında olan 5 kişinin yakalandığını söyledi. 8 adet kalaşnikof marka uzun namlulu silah ve şarjörle yakalanan kişilerin sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandığını belirten Sağlam, "Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü olarak organize suç örgütünün çökertildiği başarılı

operasyonlara hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır" diye konuştu.

Sağlam, Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlilerince, uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik olarak operasyon düzenlendiğini de kaydetti. Müdür Sağlam, operasyonda sokak satıcılarına dağıtılmak üzere Diyarbakır'a getirilen 6 kilo 250 gram toz esrarın ele geçirildiğini, olayla ilgili olarak 2 kişinin gözaltına alındığını ve soruşturmanın sürdürüldüğünü ifade etti.

DİYARBAKIR'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH OPERASYONU
DİYARBAKIR'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 16:00:04
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 16:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?