7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Üzülmeye zamanımız yok!

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Perşembe günü sahasında oynayacağı Sancaktepespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırıkhanspor'a deplasmanda farklı yenilerek 5. haftada yenilgiyle tanışan Büyükşehir Belediyespor üzerindeki moral bozukluğunu çabuk atmak istiyor. Teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak, "Üzülmeye zamanımız yok. Perşembe günü Sancaktepespor'u yenmek zorundayız" dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Kırıkhanspor'a 4-1 yenilerek liderlikten düşen Büyükşehir Belediyespor, ligde aldığı ilk yenilginin etkisinden bir an önce kurtularak Perşembe günü kendi sahasında oynayacağı Sancaktepe Belediyespor maçına motive olmak istiyor. Teknik Sorumlu Sertaç Küçükbayrak, sahadan 4-1'lik yenilgiye ayrıldıklarına dikkat çekerek, bunun hezimet gibi algılanmaması gerektiğini ifade etti. Küçükbayrak, "Çok ilginç bir maç oldu. İlk yarıyı 3-0 önde tamamlayabilirdik. Çok net pozisyonlar kaçırdık. İlk yarının bitmesine az bir zaman kala yediğimiz gol oyun düzenimizi bozdu. İkinci yarının başında yediğimiz ikinci golden sonra ise koptuk" diye konuştu.

Hakem Murat Saraç'ı eleştiren Küçükbayrak, yardımcı hakemlerin tribünden gelen taşla yaralanmasından sonra maçın tatil edilmemesinin hata olduğunu söyledi. Küçükbayrak, "Hakem hatalı bir kararla Harun'u oyundan attı. Bu karara hepimiz itiraz ettik, bu defa yedek kulübemizde bulunan Vedat'a kırmızı kart gösterdi. Taraftarların attığı taşla yardımcısı yaralandığı halde maçı tatil etmemesi anlaşılır gibi değildi. Üst liglerde bu olaylardan dolayı maçlar tatil edilirken burada niye aynı şey yapılmadı?

Oyuncularımıza çok basit kartlar gösterdi. Tabi oyuncularımızın da böyle durumlarda sakin olması lazım. Gerekli uyarıları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Gruptaki tüm takımların iddialı olduğunu ve bunun da ligin zorluk derecesini artırdığını anlatan Küçükbayrak, Perşembe günü Diyarbakır'da karşılaşacakları Sancaktepe Belediyespor'u yenmek zorunda olduklarını söyledi. Küçükbayrak, "Bu yenilgi ders almamız bakımından iyi oldu. Hep yenilmeden gidecek değiliz, arada bir böyle sonuçlar da olacak. Ligin sonunda olacağına şimdi olsun daha iyi. Yenilmek acı verici ama üzülmeye zamanımız yok. 3 gün sonra çok önemli bir maça daha çıkacağız. Grupta her takım her

takımı yenebilecek güçte. Sancaktepe Belediyespor ligin yeni takımı ama iyi bir ekip. Bu maçı kazanıp yeniden çıkışa geçmek zorundayız" şeklinde konuştu.

SPOR TOTO 3. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 14:19:01
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 17:42:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?