7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Vali yol çalışmasını inceledi

Diyarbakır Valisi Efkan Ala, Diyarbakır-Mardin Yolunda sürdürülen duble yol çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Ala, yol yapımında emeği geçenleri tebrik etti. 

Diyarbakır Valisi Efkan Ala, Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Özel İdare Genel Sekreterliği Köye Yönelik Hizmetler Müdürü Muharrem Filiz ile birlikte, Çınar ilçe sınırları içinde devam eden bölünmüş yol çalışmalarını yerinde inceledi. 

Toplam 27 kilometrelik yolun 12 kilometrelik Üçyol-Çınar arasının bitme aşamasına gelmesi Vali Ala’yı sevindirdi. Bölünmüş yol çalışmalarında yeni bir sistem getirdiklerini belirten Vali Efkan Ala, “Yol yapımında büyük mesafe alındı. İnsanımız çalışkan. Yeter ki uygun koşullar ve sistem kurulsun. Bölünmüş yolun tamamlanması ile Çınar’daki vatandaşlarımız 15 dakikada Diyarbakır’a varacak. Diyarbakır-Mardin mesafesi yarım saatte alınabilecek” şeklinde konuştu. 

Mardin İl sınırına kadar giderek yolda incelemede bulunan Diyarbakır Valisi Efkan Ala, yol yapımında özverili çalışmalarda bulunan Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Köye Yönelik Hizmetler Müdürlüğü çalışanlarını tebrik etti. Kaymakam Tanrıseven ve işçiler de Vali Ala’nın ziyaretinin kendilerine güç verdiğini belirterek teşekkür ettiler.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2006 Çarşamba 13:05:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?