7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Validen dördüzlere altın

DİYARBAKIR VALİSİ MUTLU'DAN DÖRDÜZ BEBEKLERE ZİYARETİ

Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, dördüz bebek dünyaya getiren Seher Çakmak ve eşi İlhan Çakmak'ı ziyaret ederek tebrik etti.

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi nüfusuna kayıtlı İlhan Çakmak'ın eşi Seher Çakmak biri kız, üçü erkek olmak üzere dördüz bebek sahibi oldu. Dicleli Anne ve baba ile dördüz bebeklerini hastanede ziyaret eden Vali Hüseyin Avni Mutlu, Özel Genesis Hastanesi'nde görevli Pediatri Uz. Dr. Abdülkadir Özel'den anne ve bebeklerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Özel Genesis Hastanesi'nde ilk kez dördüz bebek doğumu gerçekleştirdiklerini söyleyen Uz. Dr. Abdülkadir Özel, Uz. Dr. Nezahat Akay kontrolünde gerçekleştirilen doğum sonrasında annenin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Özel, "Bebeklerin henüz yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tutulması nedeniyle net bir şey söyleyebilmek için bir süre daha beklemesi gerekmektedir" dedi.

Baba İlhan Çakmak ve diğer yakınlarıyla görüşen Vali Mutlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Mutlu, yeni doğan bebeklerin her biri için birer altın hediye etti.

DİYARBAKIR VALİSİ MUTLU'DAN DÖRDÜZ BEBEKLERE ZİYARETİ
DİYARBAKIR VALİSİ MUTLU'DAN DÖRDÜZ BEBEKLERE ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 13:54:04
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 00:39:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?