7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Vefalı hastadan ziyaret

MARDİN'DEN DİYARBAKIR'A TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sağ ayağına diz üstü protez takılan İbrahim Ayaz, Mardin'den Diyarbakır'a gelerek Başhekim Doç. Dr. Sait Alan'a teşekkür etti.

Kangren olan ayağının yaklaşık 10 ay önce Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi edildiğini ve aynı hastanede de protez ayağa kavuştuğunu belirten Mardinli İbrahim Ayaz, ''Başta hastane başhekimi olmak üzere klinik personellerinden Allah razı olsun'' dedi.

35 yaşında olan İbrahim Ayaz, hastanede tedavi gördüğü süre içerisinde kendisine gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun olduğunu ifade ederek, "Hastanede tedavi gördüğüm süre içerisinde ve protez ayağımın takılmasında herhangi bir ücret ödemeden sağlığıma kavuştum. Ben de memnuniyetimi göstermek ve Başhekim Doç. Dr. Sait Alan'a teşekkür etmek için geldim. Benim ayağım kangren olmuştu. Çok acı çekiyordum. Maddi imkanım yoktu. Hastaneye geldim. Beni yatırdılar. Gerekli tedavimi yaptılar ve sağ ayağıma diz

üstü protez takarak yürümemi sağladılar. Gerek yattığım süre içerisinde ve gerekse protez yapma işlemlerimde çok ilgi, alaka ve destek gördüm. Beş kuruş para ödemedim. Ben de Mardin'den Diyarbakır'a gelerek teşekkürlerimi ve memnuniyetimi göstermek istedim" diye konuştu.

Yangından dolayı sağ ayağı sakat kalan Şeha Kaya'nın da ayağına Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde protez takıldı. Şeha Kaya Hastaneye gelerek Başhekim Doç. Dr. Sait Alan'a teşekkür etti. Kaya, "Buraya gelmeden önce intiharı bile düşündüm. Ancak hastaneye tedavi için geldiğimde çok ilgi alaka gördüm. Bu kadar beklemiyordum. Doğrusu çok şaşırdım. Beş kuruş para vermeden tedavi gördüm, ayağıma protez takıldı. Üstelik bana para yardımında bulundular. Bu parayla çocuklarımın ihtiyaçlarını karşıladım.

Çocuklarım da buna sebep olanlar için sabaha kadar Kur'an okuyarak dua ettiler. Yardımda bulunanlar ve bana tekrardan yaşama sevinci verenlerden Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Teşekkür etmek için Mardin'den gelen İbrahim Ayaz'ı makamında kabul eden Başhekim Doç. Dr. Sait Alan, "Memnuniyetini ifade etmek için Mardin'den hastanemize kadar gelmen beni çok duygulandırdı. Biz hastalarımız için varız. Bizler sizler için çabalıyoruz. Hastalarımızın hizmetimizden memnun olmaları bizleri mutlu ediyor. Sizlere daha kaliteli ve iyi hizmet vermek için çabalıyoruz" dedi.

MARDİN'DEN DİYARBAKIR'A TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ
MARDİN'DEN DİYARBAKIR'A TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 11:26:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 15:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?