7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Yabancılar galibiyete inanıyor

DİYARBAKIRSPOR'UN YABANCILARI GALİBİYETE İNANIYO

Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Denizlispor ile oynayacak olan Diyarbakırspor'da galibiyet hesapları yapılıyor.

Diyarbakırspor, hafta sonu Denizlispor'la oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-kırmızılı futbolcuların, Teknik Direktör Ziya Doğan nezaretinde gerçekleştirdikleri idman koşu, kültür-fizik ve çabukluk hareketleri ile başlarken daha sonra 5'e 2 dar alanda kısa paslaşmalar ve istasyon çalışmaları yaptılar. İdmanın bir bölümünde kaleciler ayrı çalıştırılırken, forvet ve orta saha elemanları pozisyonlu ceza atışları yaptılar. Yaklaşık iki buçuk saat süren idman boyunca teknik heyet yapılan hataları futbolculara tekrarlattı. Zevkli ve çekişmeli geçen idmanda tüm futbolcuların istekli görülmeleri dikkat çekti.

Takımının golcü futbolcusu Thierry Tazemeta, Denizlispor karşısında, takımları için galibiyetin şart olduğunu belirterek, "Geçen hafta biraz şanslı olsaydık Sivasspor'u rahat yenmiştik. Çünkü rakibimiz bizle berabere kalacak güce sahip değildi. Ama oldu. Bu haftaki maçımıza büyük önem veriyoruz. Tüm arkadaşlarım ve benim tek düşüncemiz galibiyet. Bunu da yapacak güce sahibiz" dedi.

Diyarbakırspor'un başarılı oyuncularından Diallo da, kendilerini taraftarlarına affettireceklerini vurgulayarak, "Geçen hafta kazanacağımız maçı beraberlikle kapatmanın üzüntüsü içerisindeyiz. Bunu telafi edeceğiz. Hepimiz galibiyete inandık. Çünkü bundan başka seçeneğimiz bulunmamaktadır. Bunu yapacağımıza da inanıyorum. Taraftarlarımız desteklerine devam etsinler" dedi.

DİYARBAKIRSPOR'UN YABANCILARI GALİBİYETE İNANIYO
DİYARBAKIRSPOR'UN YABANCILARI GALİBİYETE İNANIYO
DİYARBAKIRSPOR'UN YABANCILARI GALİBİYETE İNANIYO
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 15:46:03
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 16:08:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?