7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Yemekhane kapatılmasına memurlardan tepki geldi

Büro Memurları Sendikası Diyarbakır Şubesi Başkanı Necmettin Alaş, 2003 yılında Ramazan ayı nedeniyle kapanan ve bir türlü açılmayan Memur Yemekhanesi’nin bir an önce açılmasını istedi.

İl Özel İdare Müdürlüğü’nde bulunan ve 2003 yılında Ramazan ayı nedeniyle kapanan yemekhane bir türlü açılamadı. Necmettin Alaş, yemekhanenin bir an önce açılması gerektiğini belirterek, "Kamuda çalışan memurlar bünyelerinde bulunan özgü mevcut potansiyelleri olmasına rağmen bu potansiyeller değerlendirilemiyor. Bazı kurumların yemekhaneleri, sosyal tesisleri, memur servisleri olduğu halde, yetkili idareciler tarafından değerlendirilemediği gibi çürümeye terk ediliyor. Yıllardan beri İl Özel İdare Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren memurlar yemekhanesi, 2003 yılının Ramazan ayında Ramazan dolayısıyla kapatılmış ve bir daha açılmamıştır. Memurlar mağdur olmaktadır ve bu yemekhanenin sendika olarak açılmasını istiyoruz" dedi.

Alaş, defalarca Valilik makamına yazı yazdığı halde hiç bir cevap alamadığı belirterek, bir an önce yemekhanenin tekrar faaliyete geçmesini istedi

diyarbakır
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 10:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?