8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Yeni Diyarbakırspor geliyor

YENİ DİYARBAKIRSPOR KURULDU

Diyarbakır'da 25 yıl önce kurulan Beşyüzevlerspor'un ismi Yeni Diyarbakırspor olarak değiştirildi. Diyarbakır'ın tanınmış inşaat firmalarından Zana İnşaat Gelecek A.Ş.'nin sponsor olduğu kulüpte yeni bir yapılanmaya gitti. Kulüp Başkanlığını iş adamı Bedirhan Akyol'un yaptığı ve yönetiminde de genç iş adamlarının yer aldığı Yeni Diyarbakırspor'un renkleri de Kırmızı-yeşil-beyaz olarak açıklandı.

Bir grup iş adamı arkadaşıyla yola çıktığını belirten Yeni Diyarbakırspor'un Başkanı Bedirhan Akyol, ilk etaptaki hedeflerinin 3.Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

Amaçlarının tesis ve alt yapıya önem vererek Diyarbakırspor'a futbolcu kazandırmak olduğunu belirten Akyol, "Sporu seven iş adamlarıyız. 21 yıldır başkanlığını yaptığım Beşyüzevlerspor'da vizyon değişikliğine gitme gereği duyduk. Kulübü semt kulübü olmaktan çıkarıp tüm Diyarbakır'a mal etmek istedik. Zana İnşaat'ın sponsorluğunda önemli hedefler belirledik. Bir çok profesyonel takımın yapmadığını yapacağız. Tesisleşme için proje hazırlıyoruz. Alt yapıya büyük önem vereceğiz. Yönetimdeki genç iş adamı

arkadaşlarımız çok istekli ve heyecanlı. Hedefimiz ilk etapta 3.Lig'e çıkmaktır. Takımımızı kampa göndereceğiz. Amatör kulüp olmamıza rağmen transfer ettiğimiz futbolcuların zamanı gelmeyen paralarını da ödedik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 17:16:00
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 18:39:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?