7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Yenişehir başkan göreve başladı

29 Mart yerel seçimlerinde Demokratik Toplum Partisi'nden (DTP) Diyarbakır Merkez Yenişehir Belediye Başkanı seçilen Av. Selim Kurbanoğlu, eski Başkan Av. Fırat Anlı'dan görevi devraldı.

İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra, DTP İl Başkanı Ali Şimşek ve yeni Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte belediye hizmet binasına gelen Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu'nu, belediye çalışanları kapıda karşıladı.

Çalışanlarla selamlaşan Kurbanoğlu daha sonra eski Başkan Fırat Anlı'yla bir araya geldi. Anlı, Kurbanoğlu'na belediye mührünü teslim ederek görevini devretti. Devir-teslim sırasında konuşan Anlı, "2004'te görevi Remzi Azizoğlu'ndan, devralırken, en büyük özlemimiz aldığımız bayrağı tekrar halkımıza ve bir arkadaşımıza vermekti. Daha güçlü bir şekilde Yenişehir Belediyesi'nde bayrak değişimi yapıyoruz. Belediye Başkanımıza ve yeni Meclis üyesi arkadaşlarımıza sonsuz başarılar diliyorum" dedi.

Ardından konuşan yeni Belediye Başkanı Kurbanoğlu, Yenişehir'e yaptıkları çalışmalardan dolayı Anlı'ya, teşekkür ederek, "Şimdiye kadar Fırat Başkanımız ve arkadaşlarının Yenişehir için yapmış oldukları çalışmalar ve hizmetler gerçekten büyük ve değerli çalışmalardır. Halkımızın bize teslim etmiş olduğu bu bayrağı layıkıyla koruyup daha yükseklere çıkarmak boynumuzun borcudur. Bu yüzden ben ve arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak halkımıza layık olmaya çalışacağız" ifadelerini
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 14:48:39
Güncelleme :3 Nisan 2009 Cuma 17:31:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?