8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Yenişehir'de 1 Mayıs kutlaması

DİYARBAKIR'DA YENİŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN 1 MAYIS KUTLAMASI

1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Yenişehir Belediyesi yönetimi, sendika temsilcileri ve belediye çalışanlarıyla Yenişehir Belediyesi Spor Kompleksi'nde bir araya gelerek işçi bayramını kutladı.

1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle düzenlenen yemekli etkinliğe Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Belediye İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Vezir Perişan, Tüm Bel-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Edip Yaşar, belediye çalışanları sivil toplum kurumlarının temsilcileri katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlayarak, belediyecilik hizmetlerinin kalitesinin artırılması için çalışanların motivasyonunun artırdıklarını ve

çalışanların mağdur edilmemesine özen gösterdiklerini belirtti. Kurbanoğlu, işçilerin birikmiş alacaklarının imkanlar ölçüsünde karşılanacağını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Siyasetimizin getirmiş olduğu ilke ve ahlak nedeniyle çalışanlarımız arasında asla bir ayırım yapmadık ve yapmayacağız. Çalışanlar arasında ayırım yapmayı reddeden bir anlayıştan geliyoruz. Bugüne kadar bu yönde başımız diktir. Siyasetimizin de gereği, çalışanlar arasında adaleti sağlamaktır. Siz değerli mesai arkadaşlarımız da çok iyi biliyorsunuz ki, belediyemizin mali durumu ortadadır. Buna rağmen siz değerli çalışanlarımızı mağdur etmeyeceğiz."

Daha sonra söz alan Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Vezir Perişan ve Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Edip Yaşar, tüm işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlayarak, Yenişehir Belediyesi'nin çalışanlara yönelik politikasını desteklediklerini kaydettiler.

DİYARBAKIR'DA YENİŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN 1 MAYIS KUTLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 12:45:04
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 15:18:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?