7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Yenişehir'de kadınlar pikniği

Yenişehir Belediyesi Kadın Eğitim Danışmanlık Merkezi Epi-Dem ve Selis Kadın Danışmanlık Merkezi'nin kadınlara yönelik düzenlediği piknikte kadınlar stres attı.

Yenişehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen pikniğe, Yenişehir Belediye Başkan yardımcısı Hafize İpek, Belediye Meclisi üyeleri, Epi-Dem ve Selis çalışanları ile İplik Mahallesi'ndeki kadınlar katıldı.
Geniş katılımın olduğu gözlenen pikniğe kadınlar çocuklarıyla geldi. Renkli görüntülerin oluştuğu piknikte kadınlar şarkılar söyleyerek, günün stresini üzerlerinden atmaya çalıştı.

Belediye Başkan yardımcısı Hafize İpek ve meclis üyeleri de kadınların sofralarına konuk oldu. Kadınların sorunlarını dinleyip projenin hangi aşamada olduğu hususunda bilgi alan Başkan yardımcısı İpek, mağduriyet yaşayan kadınlarla dayanışmayı güçlendireceklerini belirterek, " 'Kadınlar için bir umut' projesi bizim için çok önem atfetmektedir. İkinci yılını dolduran proje kapsamında piknik ve benzeri faaliyetlerimiz devam edecektir. Bu tür faaliyetlerle kadınlarla olan dayanışmamızı daha da güçlendirerek olanların yaşadıkları sorunları gidermeye çalışacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 12:01:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?