7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Yenişehir'de kuaförlere altın makas

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi ve Kuaförler ve Berberler Odası tarafından 13 kuaföre altın ve gümüş makas verildi.

Yenişehir Belediyesi ile Kuaförler ve Berberler Odası tarafından kuaförlerin hizmet standartlarını arttırmak amacıyla yapılan 'Altın Makas' uygulamasında 13 kuaföre daha altın ve gümüş makas verildi.

Kuaförler Odası'nda yapılan törene Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Eşref Tanrıverdi ile ödül alacak olan kuaförler katıldı. Ödüllerin verilmesinden önce kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Kurbanoğlu, amaçlarının hizmet standardını arttırmak olduğunu belirterek, "Bizim amacımız hizmet standardını arttırmaktır.

Hizmet standardı ne kadar artarsa vatandaşlarımız da o kadar memnun olur. Bugün eğer ben ve Eşref Başkan bu hizmet standardının yükseltilmesinde bir faydamız olmuyorsa vakti geldiğinde aldığımız emaneti yani başkanlığı bırakırız. Sizler de aynen bizim gibi bu standardı artırmazsanız müşteriniz azalır. Bu çalışmada emeği geçen bütün kuaförlerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kurbanoğlu ile Kuaför ve Berberler Odası Başkanı Tanrıverdi tarafından 4 kuaföre altın, 9 kuaföre ise gümüş makas ve takdir belgesi verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 17:47:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?