7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Yenişehir'de örnek kampanya

Diyarbakır Merkez Yenişehir Belediyesi ile Üç Kuyular Toplu Konut Yönetimi'nin ortaklaşa düzenlediği temizlik kampanyası toplu konut sakinlerini sevindirdi.

Uzun bir dönemdir mahallelerde yürüttüğü temizlik kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken Yenişehir Belediyesi'nin Üç Kuyular'daki toplu konutlara yerleşen vatandaşların mağdur olmaması için başlattığı temizlik kampanyasına Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, belediye yönetimi ve çalışanları ile toplu konut yönetimi katıldı.

Bina sakinlerinin de destek verdiği temizlik kampanyası hakkında bilgi veren Yenişehir Belediye Başkanı Kurbanoğlu, Diyarbakır'ın temizliğine dikkat ettiklerini ve belediye çalışmalarını bu eksende yoğunlaştırdıklarını belirterek, halkın temizlik konusunda kendilerine ciddi anlamda destek verdiğini vurguladı. Kurbanoğlu, "Temizlik aslında bir toplumun ilerlemesinde önemli bir göstergedir. Yönetim olarak temizlik konusunda çok hassasız. Toplumun bu konuda daha da bilinçlendirilmesi için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız" dedi.

Halkın temizlik kampanyalarında ciddi destek sunduğunun altını çizen Selim Kurbanoğlu, "Önemli olan temizlenmiş bir ortamı kirletmemektir. Eğer bu konuda herkes duyarlı olursa temizlik konusunda ciddi ilerlemeler kaydederiz. Diyarbakır'ımız daha temiz ve daha güzel konumda olmayı hak ediyor" diye konuştu.

Temizlik kampanyalarına da değinen Kurbanoğlu, bu tür etkinliklerin toplumu daha da tetiklediğini ve duyarlı bir duruma getirdiğini ifade ederek, dikkatlerin çevre temizliğine çekilmesi açısından yararlı gördüklerini belirtti.
Daha sonra Üç Kuyulardaki toplu konutlara yerleşen vatandaşların sorunlarını da dinleyen Kurbanoğlu, kendisine iletilen sorunları tek tek not alarak öncelikli sorunları gidermeye çalışacakları mesajını verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 13:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?