7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Yenişehir'de şüpheli paket paniği

Diyarbakır'ın Merkez Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi üzerinde bulunan bir paketle ilgili ihbar üzerine olay yerine gelen polisler, şüpheli paket üzerine iddiaya girdiler. Bir polis memurunun, "Bence içinden bingo çıkacak" demesi dikkat çekti.

Yenişehir Ekinciler Caddesi üzerinde kim tarafından bırakıldığı bilinmeyen bir paketle ilgili bomba ihbarı yapıldı. Olay yerine gelen onlarca polis yolları trafiğe kapatıp çevre güvenliği alırken, bazı polisler ise şüpheli paketin içerisinden ne çıkacağı üzerine iddiaya girdiler. Bir polis memurunun, "İddiaya girelim, sence içinden ne çıkacak" sorusuna öteki polis memurunun, "Bence içinden bingo çıkacak" demesi gülüşmelere neden oldu.

İçerisinden bomba çıkma ihtimali olan şüpheli paket nedeniyle polisler iddiaya girerken meraklı vatandaşların ise paketin patlatılmasını film izler gibi izlemesi dikkat çekti. Paket, bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılırken, patlatma sırasında basın mensuplarının görüntü almasına ise izin verilmedi. Fünye ile patlatılan paket boş çıkarken, vatandaşlar rahat bir nefes aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 19:19:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?