8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Yenişehir'de temizlik kampanyası

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Özgür Yuttaş Hareketi ve Aziziye Çamaşır Evi, ortaklaşa temizlik kampanyası başlattı.
Temizlik kampanyası Yenişehir Belediye başkanı Selim Kurbanoğlu, Yenişehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Demokratik Toplum Partisi İlçe Yönetimi ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımıyla start aldı. Kampanyada bir konuşma yapan Yenişehir belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, bu kampanyada kadınların gençlerin ve çocukların her zaman olduğu gibi kendilerine büyük bir destek sunduklarını belirterek kendilerine teşekkür etti.

Kurbanoğlu bu çalışmanın kampanya ile sınırlı kalmayacağını, tüm Yenişehir
ilçesinde sürekli hale getirileceğinin altını çizerek, "29 Mart seçimlerinde sizlerin bize göstermiş olduğunuz ilgiye layık olmaya çalışacağız. Her zaman siz fedakarlığınızı gösterdiniz. Çalışmalarımıza ve projelerimize sizler yön vereceksiniz. Katılım gösterdiğiniz sürece çalışmalarımız ve kampanyalarımız sürecektir" dedi.

Daha sonra kampanya hakkında bilgi veren Aziziye Çamaşır Evi sorumlusu Müzeyyen Anık Aydın, çalışmanın Aziziye, Gürdoğan ve Seyrantepe semtlerinde yapılacağını belirterek, bu semtlerin göçle oluştuğundan buralara daha büyük önem vereceklerini vurguladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 18:50:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?