7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Yeşil: Fırsat teptik

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİspor sahasında yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Cumartesi günü sahasında oynadığı maçta rakibi Şanlıurfaspor'a 2 -0 mağlup olup 14 puanda kalan DİSKİspor'da yenilginin üzüntüsü hakim. Kulüp Basın Sözcüsü Ekrem Yeşil, Şanlıurfaspor maçına çok iyi hazırlanmalarına karşın karşılaşmayı kaybettiklerini ifade ederek, "Çok iyi hazırlandığımız Şanlıurfaspor maçında, rakibimize karşı üstünlük kuramadığımız için sahadan yenilgi ile ayrıldık. Sahamızda saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanamadık. Daha doğrusu ayağımıza gelen fırsatı teptik. Sahamızda

kazanacağımız maçı adeta rakibimize hediye ettik. Futbolcumuz Ercan'a gösterilen kartı biraz ağır bulduk. Bu tür maçlarda mağlup olmamız bizim için hiç de iyi olmuyor" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Murat Yiğiter ise yaptığı açıklamada, "Şanlıurfaspor karşısında atak futbol oynamamıza karşın, futbolcularımız son hareketleri yapmakta gecikmeseydiler. Sonuç bambaşka olacaktı. Ligde 4. mağlubiyetimizi evimizde almamız üzücüdür. Takım olarak daha iyi olmalıyız. Bazı tedbirleri alacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 14:53:05
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 11:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?