7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Yiğit Tekin Silvan'da konser verdi

Özgün müzik sanatçısı Yiğit Tekin, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde konser verdi. Tekin, söylediği parçalar ve sahne performansıyla izleyicilerine keyifli saatler yaşattı.

Silvan Şahan Spor Tesisleri havuz başında sahne alan Yiğit Tekin, Ahmet Kaya'nın şarkılarını seslendirerek hayranlarını coşturdu. Silvan Malabadi gazetesi ile Şahan Spor Tesisleri'nin organize ettiği 'Yaza merhaba' konserinde sahne alan Yiğit Tekin, kendi şarkılarının yanı sıra Ahmet Kaya'nın şarkılarını da seslendirerek, katılımın az olmasına rağmen izleyicilerine havuz başında güzel bir gece yaşattı. Sevilen türkülerini seslendiren Tekin, sahnede halay çeken izleyicilerini coşturdu.

Sahnede izleyicileri ile bol bol sohbet eden Tekin, hayranlarından gelen istek şarkılarını da seslendirdi. Yiğit Tekin kendilerini dinlemeye gelen izleyicilere teşekkür ettiğini söyledi. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Yiğit Tekin, Silvanlıları zaman zaman coşturdu, hüzünlü şarkılarıyla ise bazen de hüzünlendirdi. Bazı izleyiciler sahneye çıkarak halay çekti. Gecede Silvan Kaymakamı Veysel Beyru ise çökertme oynadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 16:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?