5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Yılın doktoru Ergani'den çıktı

Sağlık Bakanlığı tarafından verilen yılın doktorları ödülünü Diyarbakır ilini temsilen Ergani Sağlık Grup Başkanı Dr. Serdar Oral aldı. 

Diyarbakır ve ilçelerinde bulunan yüzlerce doktoru geride bırakarak, başarılı çalışmalardan dolayı yılın doktoru seçilen Ergani Sağlık Grup Başkanı Dr. Serdar Oral, ilçenin gurur kaynağı oldu. Ödülünü Ankara'da alan ve bu gururu tüm mesai arkadaşlarıyla paylaşan Oral, kendisini bu ödüle layık görenlere ve bu ödülü almada katkısı bulunan mesai arkadaşlarına teşekkür etti. 

Öte yandan, Kaymakam Enver Ünlü ve Emniyet İlçe Müdürü Köroğlu Kıraç, Dr. Serdar Oral'ı Sağlık Grup Başkanlığı'nda ziyaret ederek tebrik etti. Kaymakam Ünlü, ziyarette yaptığı konuşmada, "Doktorumuz Sağlık Grup Başkanı sıfatıyla ilçemizde başarılı çalışmalar yapmış, bu doğrultuda yoğun gayretlerinden dolayı böyle bir ödüle layık görülmüş ve bizi gururlandırmıştır. Çalışmalarının devamında her türlü desteği sunmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu bağlamda Serdar Bey'in başarılarının devamını diliyorum" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2007 Cuma 17:51:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?