7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Yol çalışmaları tam gaz

DİYARBAKIR'DA 5 KÖYDE YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Cankatran, Beneklitaş, Alçak, Güzalan ve Uyandık köylerinde kış öncesi ulaşımda sorun yaşanmaması için yol çalışması başlatıldı.

5 bin 400 metreküp stabilize yol çalışmasının tamamlanmasıyla köylerde ulaşımda sorun yaşanmayacağını belirten Kayapınar Belediye Başkan Vekili Fevzi Yetkin, halkı yöneten değil, halkın hizmetinde olan bir belediyecilik geleneği yaşama geçirdiklerini belirtti.

Kayapınar Belediyesi Cankatran, Beneklitaş, Alçak, Güzalan ve Uyandık köylerinde 15 gün sürecek yol çalışmasıyla söz konusu köylerde ulaşım sorunlarının büyük bir kısmı çözülmüş olacak. Meclis üyeleriyle birlikte köydeki yol çalışmalarını izleyen Kayapınar Belediye Başkan Vekili Fevzi Yetkin, "Belediyemize bağlı 5 köyde ulaşım sorununu çözmek için çalışma başlattık. 6 kilometre yol çalışması yapacağız. Çalışmalarımızı 15 gün içinde tamamlayacağız. Halk belediyeciliği, ayrım yapmadan hizmet yapmaktır.

Köylerin bize bağlanmasıyla ilk kez hizmet gördüler. Sorunların büyük bir kısmını çözdük. Altyapı, içme suyu, eğitim destek evleriyle büyük hizmetler yaptık" şeklinde konuştu. Yetkin, günübirlik değil her an halkla birlikte olmakla halk belediyeciliği örneği gösterdiklerini ifade etti.

Köy muhtarları da belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını belirttiler.

DİYARBAKIR'DA 5 KÖYDE YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2009 Pazartesi 10:22:03
Güncelleme :5 Ekim 2009 Pazartesi 13:22:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?