7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Yönetim EEDC'yi yalanladı

Diyarbakırspor yönetimi, EEDC ile sponsorluk anlaşması yapıldığı yönündeki haberleri yalanladı.

Yeşil-kırmızılı yönetim konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, EEDC şirketinin Diyarbakırspor'un adını kullanarak kendi reklamını yaptığı belirtilerek, "Kulübümüz ile isim hakkı ve sponsorluk konularında ilgilendiğini kamuoyuna açıklayan EEDC isimli şirketinin kamuoyunu yanıltıcı, aldatıcı açıklamaları karşısında açıklama yapmak zorunluluk haline gelmiştir. Tamamen çiğ ve bayağı bir reklam pazarlama stratejisi ile ortaya çıkarak Diyarbakırspor üzerinden faaliyet yürütmeye çalışan şirketin, Diyarbakırspor ile sponsorluk konusunda anlaştığını açıklamasını esefle karşıladığımızı belirtmek isteriz.

Camiamızın maddi sorunlara odaklandığı bu dar günlerde kendilerini kurtarıcı olarak sunan, kulubü paraya boğacağını ve Avrupa çapında flaş transferler yapacağını söyleyerek halkımızın umutlarıyla oynayan bu şirketle halkımızın beklentileri adına iyi niyetle birkaç görüşme yapılmış, bu görüşmelerin sonunda adı geçen şirketin vaat ettiği hiçbir sözün arkasında durmayacağı kanaati hasıl olmuştur. Şirketin vermeyi taahhüt ettiği 5.5 milyon Euro'nun bir kuruşunun dahi olmadığı, para kaynağının belli olmadığı, dahası adı geçen şirketin vergi ve resmi defter kayıtlarının dahi tarafımızca bilinmediği şartlarda, bu şirketle anlaşma yapma ihtimali dahi bulunmamaktadır.

Dahası hangi işle iştigal ettiği dahi bilinmeyen bir şirketin Diyarbakırspor ile yanyana anılması maddiyatla açıklanmayacak kadar tehlikeli bir mecaraya sürüklenmesi demektir. Tüm bu iyi niyetli yaklaşımlarımıza ve yaşananlara baktığımızda devamlı suretle Diyarbakırspor'un adını kullanarak kendilerine reklam yapan bu şirketin açıklamalarının ciddiye alınmamasını, ortada yapılmış bir anlaşmanın olmadığını, bundan sonra adı geçen şirketin bu türden açıklamalarının kulubümüzü bağlamadığını kamuoyuna saygı ile duyururuz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 01:02:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?