3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Yönetim gelecekten umutlu

Diyarbakırspor Kulübü Genel Kaptanı Abdurrahman Yakut, Yeşil-kırmızılı kulübün başarılı olmasını istemeyenlerin olduğunu iddia ederek, başarılı sonuçlar alarak bu insanları üzeceklerini ifade etti.

Teknik heyet ve futbolculara güvenlerinin sonsuz olduğunu belirten Genel Kaptan Abdurrahman Yakut, "Fakir edebiyatı yapmıyoruz, ama bu kulübü nasıl aldığımızı da insanlar unutmasın. 2 yıl boyunca yapılan 13 kongrede kimse sahip çıkmadığı için kayyuma kalan bir kulübü devraldık. Diyarbakırspor'u kangrenleşen yaralarından kurtarmak istiyoruz. Daha yolun başındayız ve aşmamız gereken çok yol var. Ne yazık ki biz kulübü içine düştüğü çıkmazdan kurtarıp bir yerlere getirmeye çalışırken, başarısızlıktan nemalanmaya çalışan insanlar yeniden ortaya çıktı. Düne kadar kötü yönetilen kulüple ilgili ağzını açmayanlar bugün ahkam kesiyor. Hiç heveslenmesinler, çünkü kamuoyu bu insanları çok iyi tanıyor. Biz teknik heyet ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Futbolcularımız bize başarı sözü verdi. Üst üste iyi sonuçlar alarak başarısızlığı isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakacağız" diye konuştu.

Yönetim olarak kendi ceplerinden 2.2 milyon YTL harcama yaptıklarını belirten Yakut, Diyarbakırspor'a zarar vermek isteyenleri gerekirse çıkıp tek tek kamuoyuna anlatacaklarını söyledi. Yakut, "Biz hiç kimseye değil, kendi bilgi ve birikimimiz ile Diyarbakır halkının saf duygularla bezenmiş desteğine güveniyoruz. 1.5 ayda 2.2 milyon YTL harcama yaptık. Bunun tamamı yöneticilerimizin ceplerinden çıkmıştır. Eğer birilerinden hesap sorulacaksa öncelikle bu kulübü zarara uğratanlardan sorulmalıdır. Devre arasında kulüp bulamayan oyuncularla 300 bin YTL anlaşma yapılmışsa ve biz bugün onları gönderirken kulüp 1.1 milyon YTL zarar ediyorsa, bizim dönemimizdeki 1.5 ayı eleştirmek art niyetten başka bir şey değildir. Kimse meydanın boş olduğunu sanmasın. Kimseye pabuç bırakmayız. Kulübe zarar verenleri ve bugünlerde seslerini başarısızlıktan nemalanarak yükseltenleri kamuoyuna açıklamaktan çekinmeyiz"

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 13:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?