7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Yönetimden destek çağrısı

DİYARBAKIRSPOR YÖNETİMİNDEN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Sivasspor'la kritik bir maça çıkacak olan Diyarbakırspor'da hazırlıklar tamamlanırken, yönetim, taraftarlara çağrıda bulunarak takıma destek olunmasını istedi.

Diyarbakırspor, ligde Sivasspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girdi. Teknik Direktör Ziya Doğan nezaretinde yapılan ve yaklaşık iki saat süren son idmanda çabukluğa dayalı teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirilirken futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Bu arada Diyarbakırspor yönetimi de harekete geçerek takımın Sivasspor'la oynayacağı kritik maç öncesi taraftarlardan daha fazla destek istedi. Sivasspor maçında tribün desteğinin tam olmasını isteyen yeşil-kırmızılı takımın Asbaşkanı Mehmet Özman, "Fenerbahçe maçında galibiyeti kaçıran taraf biz olduk. Hakem, Bebe'ye yapılan harekette kırmızı kartını gösterseydi maçı kazanırdık. Biz artık o maçı unuttuk. Önümüzdeki Sivasspor maçını kazanmaya bakıyoruz. Sivasspor maçında taraftarlarımızın tribünleri

doldurmasını istiyoruz. Maçı izlerken de sahaya en ufak bir şey atmamalarını onlardan rica ediyoruz. Çünkü önümüzde zor bir süreç var. Denizlispor ve artı Bursaspor maçlarımız var. Bize geliyorlar. Maçlarımızda provoke eden insanlar olabilir. Bizim taraftarlarımızdan ricamız sahaya bir şey atmasınlar. Atıldığı takdirde ceza yeriz. Taraftarlarımız duyarlı olsunlar. Birbirlerini uyarsınlar. Onlardan ricamız budur. Diyarbakırspor'un ligde kalıp kalmaması önümüzdeki 3 maça bağlı. Dikkatli olsunlar" dedi.

DİYARBAKIRSPOR YÖNETİMİNDEN TARAFTARLARA ÇAĞRI
DİYARBAKIRSPOR YÖNETİMİNDEN TARAFTARLARA ÇAĞRI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 12:02:04
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 22:50:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?