7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Zeytinburnu mesaisi sürüyor

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu sahasında oynayacağı Zeytinburnuspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam etti.

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Araklıspor galibiyetiyle kapatıp lige 3 puan alarak giren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Zeytinburnuspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak karşılaşma öncesi yaptığı değerlendirmede, "Deplasmanda galip gelmemiz ligin ilk haftasında bizim için iyi bir başlangıç oldu. Grubumuzda tanımadığımız takımlarla karşılaşıyoruz ama önemli değil. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız maç için hazırlıklarımıza başladık. Her maç bizim için aynı değeri taşıyor. Bu nedenle rakip ayırımı yapmıyoruz. Geçen hafta deplasmanda aldığımız galibiyet bizim için büyük moral ve motivasyon oldu. Yüksek tempolu idmanlarımızı Cuma gününe kadar sürdüreceğiz. Taraftarlarımızın önünde oynayacağımız maçı galibiyetle kapatmak istiyoruz" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcular Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde yaptıklarını idmana koşu ve kültür-fizik hareketleriyle başlarken, 5'e 2 top kapma ve istasyon çalışmalarının ardından topla çeşitli çalışmalar ile idman tamamladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 10:57:05
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 18:47:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?