7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Ziya Doğan'dan taraftar itirafı

ZİYA DOĞAN'DAN TARAFTAR İTİRAFI

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takımının durumu ve son maçları hakkındaki görüşlerini bir basın toplantısı yaparak açıkladı.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Ali Gaffar Okkan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Ziya Doğan, ligde zor bir dönemece geldiklerini belirterek, "Diyarbakırspor olarak bugüne kadar taraftar avantajını kullanamadık. Zor şartlarda sezona başladık. Onların önünde iki maç oynayabildik. Takımımızın taraftarlarına ihtiyacı var. Önümüzde Pazar günü sahamızda oynayacağımız Gençlerbirliği maçı var. Taraftarlarımıza merhaba diyeceğiz. Taraftarlarımızdan ricam rakibimizle hiç uğraşmayalım. Kendi futbolcularımı destekleyip onlara moral versinler. Takımlarına centilmence destek olsunlar. Sahamızda oynadığımız maçta aldığımız ceza bizi olumsuzluklar getirdi. Lige iyi başladık ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Manisaspor maçları bizim çıkış maçlarımızdı. Bunları iyi kullanamadık ve iyi geçemedik. Pazar günü sahamızda Gençlerbirliği ile oynayacağız. Çok zor geçecek bir maç. Çünkü rakibimiz ligin en sistemli takımlarından birisi. İşimiz kolay değil. Bir çıkış yakalamak istiyoruz. Alttaki rakiplerimize ve üstteki rakiplerimize puan olarak yakınız. Elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Eğer değerlendirseydik şimdi yukarılardaydık" dedi.

Kadrodaki sakatlıklar ve cezalı futbolcuların son durumu hakkında da konuşan Ziya Doğan, "Mustafa Özkan, İbrahim Ege sakat, Espinoza hasta. Ayman ise cezalı durumda. Sakat ve cezalı futbolcular can sıkıyor. İyi bir kadroya sahibiz. Diyarbakırspor bu ligde başarılı olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 13:50:02
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 14:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?