4
Mayıs
2024
Cumartesi
MEDYA

Ünal için TRT Diyarbakır'da tören

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Ankara Haber Merkezi'nde kameraman olan ve görev için gittiği Kuzey Irak'ta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mustafa Ünal için TRT Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

30 Ağustos Salı gününden bu yana 1 haftalık görev dolayısıyla Kuzey Irak'ta bulunan TRT Ankara baş kameramanı Mustafa Ünal (44), Kerkük kentinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kalp krizi geçiren Ünal, mesai arkadaşları tarafından Kerkük ve Süleymaniye kentleri arasında bulunan Azadi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Ünal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sabah saatlerinde Habur Sınır Kapısı üzerinden Türkiye'ye karayoluyla getirilen Ünal için TRT Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

1986 yılında TRT Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nde göreve başlayan Ünal için düzenlenen törene mesai arkadaşları katıldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla TRT Bölge Müdürlüğü önüne getirilen Ünal'ın naaşı, törenin ardından Ankara'ya uğurlandı.

Mustafa Ünal, yarın Ankara Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakip düzenlenecek törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2005 Pazar 15:41:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?