4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Engellileri engellemeyin

Bedensel Engelliler Spor Kulübü Genel Başkanı Feyzi Tanış, "Biz engelliler platformu olarak sorunların çözüme kavuşturulması ve engellilerin engellerini engellemek için herkesi göreve çağırıyoruz" dedi.

Diyarbakır Bedensel Engelliler Platformu, sorunların çözüme kavuşturulması için basın açıklaması yaptı. Dernek binasındaki basın açıklamasını platform adına okuyan Bedensel Engelliler Spor Kulübü Genel Başkanı Tanış, "Sadece engelliler derneklerinin değil, sivil toplum kuruluşlarının da temsilcilerini bünyemize dahil etmek istiyoruz" diye konuştu.

Engelliler olarak görmezden gelindiklerini ifade eden Tanış, "Bedensel engellilerin zemin katta eğitim görmeleri gerekirken, biz en üst kata çıkıyoruz.

Bugüne kadar Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı hariç sivil toplum kuruluşları, yerel yöneticiler ve milletvekilleri bizi görmezden gelirken, Osman Baydemir hariç kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri tarafından yapılan hiçbir etkinliğe davet gelmedi.

Biz engelliler platformu olarak sorunların çözüme kavuşturulması ve engellilerin engellerini engellemek için herkesi göreve çağırıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2005 Pazar 16:41:33
Güncelleme :18 Eylül 2005 Pazar 16:49:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?