4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Eski Başkan Bilgin'in mutlu günü

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Bilgin'in kızı Semra Bilgin ve işadamı Süleyman Durmaz düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Dolarların havada uçuştuğu düğünde, ilahilerden sonra havai fişek gösterisi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Bilgin'in kızı Semra ve işadamı Süleyman Durmaz, Kervansaray Oteli'nde gerçekleşen düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğün törenine bin 500 davetli katılırken, kadın ve erkekler ayrı yerlerde oturdu. İlahi ve duaların okunmasından sonra gelin ve damat, alkışlarla salona girdi.

Haremlik selamlık görüntülerin yaşandığı düğün töreninde, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Fehmi Uyanık ve Gaziantep Milletvekili Cüneyt Karabıyık da hazır bulundu. Gece boyunca davul zurna ve Kürtçe seslendirilen şarkılar eşliğinde halay çeken davetlilerin önce başına, daha sonra ayaklarına dolar atıldı.

Bir çuval doların atıldığı gecede çocuklar, yerdeki paraları toplamak için büyük çaba sarf ederken, silah atışları yerine havai fişek gösterisi geceye renk kattı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 14:37:05
Güncelleme :13 Eylül 2005 Salı 14:39:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?