4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Köy yollarına trafik levhası takılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Atölyesi, kentin önemli 24 ana arterinde tamamladığı trafik levha çalışmasını, şimdi de 5216 sayılı yasayla Belediyeye bağlanan 97 köyün yollarında devam ettiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Trafik Atölyesi'nin yaptığı 6 aylık çalışmanın sonunda, Kayapınar ve Diclekent Bulvarı dışında, kent merkezindeki trafik levha çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürü Tayip Tanrıkulu, Elazığ yolu üzerindeki Beneklitaş, Gözalan, Dökmetaş, Alpu, Geçandere, Yüksek ile Mardin yolu üzerindeki Tavşantepe, Sarıdallı, Batıkarakoç ve Tellikaya köylerinde bugün itibariyle levha çalışmalarının başladığını kaydetti. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın diğer köy ve mahallelerde temel, alt temel ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Tanrıkulu, bu yerlerde de levha çalışmalarının yapılacağını kaydetti.

Trafik Atölyesi ile Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir kazanç elde ettiğini dile getiren Tanrıkulu, istenilmesi durumunda, bölgedeki tüm illere hizmet verecek bir kapasiteye sahip olduklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2005 Salı 16:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?