4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Surkent'in metroseksüelleri

Diyarbakırlı erkekler de bakımlı olmak için güzellik salonlarına ilgi göstermeye başladı.
Diyarbakır'da yeni açılan bir güzellik merkezinde, sadece erkeklere hizmet veriliyor.

Bir erkek için gerekli tüm bakımların yapıldığı merkez, aynı zamanda Güneydoğu'nun ilk ve tek güzellik merkezi olma özelliğini taşıyor. Merkezde manikür, pedikür, saç ve cilt bakımı, ağda ve makyaj yapılıyor.

15 yıllık kuaför olan Deniz Avcı, erkek güzellik merkezini yoğun talep üzerine açtığını söyledi. Cilt bakımı, buhar banyosu yaptıkları için büyük ilgi gördüklerini ifade eden Avcı, "Burada saç, sakal, cilt bakımı, istenmeyen tüyler için lazer epilasyon, yani bir kuaförde istenilecek her şey var. AB kriterlerine uygun. Termal, kapula ve masaj yaptığımız oda, yüz maskesi, manikür, pedikür, duş yerimiz var. Yani, kısacası A'dan Z'ye her şey. Bu, Diyarbakır ve Güneydoğu'da olmayan bir uygulama. Güneydoğu'da bir ilki başardık. Fiyatlarımız çok uygun, 15-20 YTL'yi geçmiyor. Herhangi bir yaş sınırlaması da yok. Her yaşa hitap ediyoruz. Randevu ağırlıklı çalışıyoruz" dedi.

Diyarbakırlı bir müşteri ise, Güneydoğu'da ilk kez böyle bir uygulama gördüğünü belirterek, "Tıraş olmaya geldim. Baktım ki güzellik salonu da var. Kendimize bir bakım yaptıralım dedik. Belki de ihtiyaç olduğu için. Saç, sakal tıraşı oldum. Maske denilen bir şey yaptılar. Bunlar neye yarıyor bilmiyorum; ama göreceğim. Güneydoğu'da ilk defa böyle bir şey gördüm. Deneyelim dedik. Biz niye İstanbul'dan geri kalalım? Kendi tırnağımızı kendimiz kesiyorduk, 'Bir de onlar kessin' dedik. Bir değişiklik oldu. Yaptırmayı uygun gördüm, yaptırdım" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2005 Cuma 12:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?