4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

TRT çalışanı Arslanoğlu'na tören

Adana'da kaldığı Hekimevi Misafirhanesi'nden gece geç saatlerde sigara almak için çıktığı sokakta, 4 kişi tarafından bıçaklanarak ve dövülerek öldürülen TRT Kamera Teknisyeni Serdar Arslanoğlu için sabah saatlerinde TRT Diyarbakır Bölge Müdürlüğü önünde tören yapıldı.

Arslanoğlu'nun cenazesi, sabah saatlerinde TRT Diyarbakır Bölge Müdürlüğü önüne getirildi. Burada düzenlenen törene, Bölge Müdürü Yakup Söğüt, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, mesai arkadaşları ve basın mensupları katıldı.

TRT Diyarbakır Bölge Müdürü Yakup Söğüt, arkadaşları, Serdar Arslanoğlu'nu kaybetmenin acısını derinden duyduklarını ifade ederek, "TRT Diyarbakır Bölge Müdürlüğü Prodüksiyon Merkezi'nde istisna akitli olarak görev yapan arkadaşımız Serdar Arslanoğlu'nu, Adana'da görevi başında uğradığı bir saldırı sonucu kaybettik.

Başta kederli ailesi olmak üzere, tüm Türkiye Radyo Televizyonları olarak herkese başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de hayatını kaybeden TRT çalışanının ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Mesai arkadaşlarının da gözyaşı döktüğü cenazede, Arslanoğlu'nun annesinin cenazenin başında ağlaması herkesi duygulandırdı. Cenaze defnedilmek üzere Diyarbakır'ın Eğil İlçesi'ne götürüldü. Serdar Arslanoğlu'nun yer aldığı TRT ekibi, TRT GAP Televizyonu'nda yayınlanan "Türkü Şöleni" isimli programın çekimleri için Adana'ya gitmişti.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 12:32:48
Güncelleme :14 Aralık 2005 Çarşamba 12:36:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?