17
Mayıs
2024
Cuma
ERGANİ - DİYARBAKIR

Aziz Yıldırım'dan eğitime büyük destek

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde 24 derslikli 2 okul yaptıracak.

Erganili olan Aziz Yıldırım, bu yıl yapılacak olan 2 okul için önümüzdeki günlerde Diyarbakır’a gelecek. Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmelerini yapan Başkan Aziz Yıldırım’ın, Ergani İlçesi’nde yaptırmak üzere proje istediği öğrenildi. Erganili vatandaşlar, Aziz Yıldırım’la gurur duyduklarını belirterek, "Aziz Yıldırım gibi bir hemşerimiz olduğu için gurur duyuyoruz. Özellikle 2 okul yaptıracak olması bizleri çok onurlandırdı. Başkan Aziz Yıldırım önümüzdeki günlerde geleceği Ergani İlçesi’nde Başbakan gibi karşılayacağız" dediler.

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tekdemir ise Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde Diyarbakır’a geleceğini ifade ederek, "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ergani İlçesi’nde yapılması için 24 derslikli 2 okul için bizden proje istedi. Bizde projeleri hazırlatıp gönderdik. Okul yaptıracak olan hemşerimiz Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a her konuda destek olacağız. Örnek olacağı inancındayız" dedi.

ergani
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 11:54:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sait yılmaz IP: 85.104.234.xxx Tarih : 1.01.2007 16:37:10
slm ben diyarbakır erganili sait yılmaz ist da yaşıyorum ama aziz yıldırımım böyle hayırlı bir iş yaptığı için kendisinden gurur duyuyorum ve erganide de iş merkezleride açarsa binlerce işsiz hemşerilerimiz faydalanır ve çook hayırlı bir iş yapmış olr aziz bey inanıyorum yapacaktaa kendisine burdan saygılarımı iletiyorum saygılarımla sait yılmaz gsm numaram:0535 867 48 48