26
Mayıs
2024
Pazar
ERGANİ - DİYARBAKIR

Diş Sağlığı merkezi ihalesi iptal

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Heybet Semur, soruşturmalık olan Ergani Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ihalesini iptal ettiklerini söyledi.

Ergani Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Heybet Semur, firmalara yapılan iptal bildiriminin ardından yasal itiraz sürecinin uzaması ihtimaline karşı, Diyarbakır Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nde bulunan ünitelerin Ergani Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne tahsis edilmesini sağladıklarını bildirdi. Semur şunları aktardı:

"Gerek vatandaşlarımızın daha fazla bekleyip mağdur olmamaları gerekse kamu yararı açısından söz konusu soruşturmaya neden olan ihaleyi iptal ettik. Soruşturma konusu olan ihale dosyasını savcılıktan alıp iptal bildirimini firmalara yaptık. Firmaların itiraz sürecinin uzaması ihtimaline karşı, süreci hızlandırmak ve kamu yararını gözetmek amacıyla; gerek Kaymakamlık gerekse Sağlık Müdürlüğü nezdinde yaptığımız görüşmeler neticesinde; Diyarbakır Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nde bulunan ünitelerden en azından bu süreç geçene kadar gerekli malzemelerin ilçemizde kurulacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne tahsis edilmesini sağladık."
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 17:02:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümüt yıldızhan IP: 188.3.228.xxx Tarih : 4.07.2009 10:14:49

merhaba diş hastahanesi ne zaman açıklacak ve personel alımı olacak mı yoksa işkurun öğrencileri mi alınacak  ve bu konu hakkında bilgi veriniz iyi günler. şimdilikten tşkler....