20
Mayıs
2024
Pazertesi
ERGANİ - DİYARBAKIR

Ergani CHP huzursuz!

Cumhuriyet Halk Partisi Ergani ilçe teşkilatında sorunlar büyüyor. Yönetimdekiler birbirlerine tahammül edemeyecek duruma geldi.

İlçe Başkanı Fetih Aslan’la yaptığımız görüşmede; Ben bu yönetimle çalışmak istemiyorum. Çünkü; Yönetimdeki bir iki arkadaş dışında, diğerlerinin çalışmalarını beğenmediğim gibi bunların Cumhuriyet Halk Partili olduğuna da inanmıyorum dedi.
Hiçbir koşulda mevcut yönetimle çalışmasını sürdürmeyeceğini söyleyen Fetih Aslan; CHP ilçe teşkilatının bir iki yönetici dışındaki diğer yöneticilerin değiştirilmesini istediğini belirtti. Bunun için Genel Merkezden ilçe teşkilatının yenilenmesi için gerekli girişimlerde bulunacağını sözlerine ekledi.
Yaptığımız görüşmede kendisini bir hayli kızgın bulduğumuz İlçe Başkanı Aslan ne pahasına olursa olsun “ben bu yönetimi değiştireceğim” dedi.
Öte yandan konuyla ilgili olarak Görüştüğümüz CHP Diyarbakır Millet vekili Sayın Muhsin Koçyiğit; Her teşkilatta Bu tür sorunların yaşanabileceğini söyledi. Koçyiğit “ Bunun arkadaşlar arasında bir yanlış anlaşılmada ibaret olduğunu, fazla büyütülecek bir mesele olmadığını belirtirken önümüzdeki günlerde İlçeye yapacağım ziyarette, konuyla bizzat ilgileneceğim dedi.
Ergani
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2004 Cuma 23:12:18
Güncelleme :22 Ekim 2004 Cuma 11:10:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?