19
Mayıs
2024
Pazar
ERGANİ - DİYARBAKIR

Erganihaber İnternet'te

    

Sadece İlçe sınırları içerisinde dağıtımı yapılan gazetenin Yurtiçi ve yurtdışında bulunan Ergani'lilere sanal ortamlar yoluyla ulaşması sağlanacak.

Gazetenin sahibi Esat Taştekin, sözkonusu fikrin MBBM adıyla bilinen Mega Bilgi Belge Merkezi'nce kendisine iletildiğini, altyapı sorumluluğunu da kendilerinin üstlendiklerini belirtti. Taştekin, yazılı ve görsel haberleri, Perşembe günleri internette yayınlayacaklarını belirtti. Gazetenin ilk sayısı, 20.08.2004 tarihi itibariyle internette yayınlandı.

MBBM Sorumlusu Suat Durmuş, gelişen teknolojiye ayak uydurmanın zor olduğunu, fakat gelişmeleri de sürekli takip etmek gerektiğini ifade etti. İnternet üzerinden yayın yapan basın yayın kuruluşlarının yaptıklarını 'Neden biz de yapmıyoruz?' diye sorgulladıktan sonra gazetenin internette yayınlanması fikrini ortaya çıkardıklarını kaydeden Durmuş, "Bu sayede Ergani'nin tanıtılmasına katkıda bulunmuş olacağız" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2004 Pazar 18:42:07
Güncelleme :21 Ekim 2004 Perşembe 13:18:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
engin demir IP: 194.27.48.xxx Tarih : 5.03.2007 13:34:42
Öncelikle bir erganili olarak, böyle bir uygulamada emeği geçen herkese teşekkür ederim.sizlerin yarattığı bu ortam sayesinde ben ve benimle aynı düşünceyi paylaşanlar,uzakta veya yakında da olsak güzel erganiden haberler almak oldukça kolaylaşmıştır.ergani`nin tanıtımı ve gelişimi için bu tür faaliyetlerin devam etmesi gerekir.