18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERGANİ - DİYARBAKIR

Öğrenciler yararına kermes

ERGANİ'DE İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde faaliyet gösteren Gülbahar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açtı.

Ziya Gökalp Caddesi Hastane üç yol kavşağında düzenlenen kermesin açılışını Kaymakam Ramazan Yıldırım'ın eşi Aysel Yıldırım, Emniyet Müdürü İsa Şen'in eşi Ayşe Şen, Müftü Adem Bebek'in eşi Zeynep Bebek ve Gülbahar-Der gönüllülerinden Rabia Çarık yaptı. Açılışı yapılan kermese çok sayıda vatandaş katıldı. Kermes'in açılışını yapan Kaymakam Ramazan Yıldırım'ın eşi Aysel Yıldırım, "Eğitime verilen her desteğin yerine ulaşacağına inanıyorum. Fakir öğrenciler yararına her yıl düzenlenen bu kermesin hayırlı

olmasını diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı daha iyi şartlarda eğitmek için bu tür kermeslerin ve yardım faaliyetlerin arttırılmasına elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışacağız. Bu tür aktivitelerin hayırsever işadamlarına ve kuruluşlara örnek olmasını temenni ediyorum. Bu kermeste emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 10:09:04
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 10:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?