19
Mayıs
2024
Pazar
ERGANİ - DİYARBAKIR

Patlayan su borusu çileden çıkardı

ERGANİ'DE PATLAYAN SU BORUSUNA VATANDAŞ TEPKİSİ

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinin en eski mahallesi olan Saray Mahallesi'nde patlayan su borusu vatandaşları çileden çıkardı. Mahallede belediye tarafından onarım çalışması başlatılırken mahalle sakinleri, "Mahallemizin özlediği güzel ve temiz günlere kavuşturulmasını istiyoruz" diye konuştu.

Saray Mahallesi'nde patlayan su borusu nedeniyle Ergani Belediyesi ekipleri onarım çalışması başlatılırken, vatandaşlar, yıllardan beri hizmetten yoksun durumda kalan mahallenin özlediği günlere kavuşması için belediyeden hizmet istedi.

Yıllarca hizmetten yoksun bırakılan ilçenin en eski mahallesi durumunda olan Saray Mahallesi eski günlerinin özlemini yaşıyor. İlgisizlik nedeniyle yolları kullanılamaz halde olan ve her adım başı patlayan su ve kanalizasyon şebekeleri nedeniyle çamur deryasına dönen mahallede vatandaşlar, Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın'a seslenerek, "Sayın Belediye Başkanımız seçimlerden önce ilk olarak Saray Mahallesi'ne hizmet yapılacağı yönünde bizlere söz verdi. Başkanımızın sözünü tutarak bir an önce mahallemizin özlediği güzel ve temiz günlere kavuşturulmasını istiyoruz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 11:02:01
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 17:40:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?