28
Mayıs
2024
Salı
ERGANİ - DİYARBAKIR

Selzedelere yardım kampanyası

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediyesi tarafından sel felaketinin yol açtığı yaraların sarılması için yardım kampanyası başlatıldı.
 
Ergani Belediyesi Başkanı Nadir Bingöl, Batman, Mardin, Şanlıurfa, Şırnak, Hakkari ve Diyarbakır illerinde yakın zaman önce meydana gelen sel felaketinde mağdur olanlar için hesap açtıklarını belirterek, duyarlı vatandaşların kampanyaya katılmalarını istedi. Erganililer'in bu kampanyaya kayıtsız kalmayacaklarını umduklarını söyleyen Bingöl, "Yasal çerçevede ve encümen kararıyla açtığımız bu kampanyaya, tüm duyarlı vatandaşlarımızdan gıda, giyim ve nakdi yardım bekliyoruz. Toplanacak malzemeleri tahsis etmiş olduğumuz ambarlarda toplayıp, daha sonra araçlarımızla afet bölgelerine sevk edeceğiz. Nakdi bağışların da İş Bankası'nın '167350460' hesap numarasına yatırılmasını bekliyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 15:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemal demir IP: 88.226.5.xxx Tarih : 30.03.2007 17:23:11
ya siz güzel bir hizmet sel zedeler yardım ama siz o paraları daglardaki vatan hayinlerine yollarsınız alışmışsınız bi kere bence vermeyin vermek siteyen gitsin deniz feneri yada başka kuruluşlara para yardımı etsin bu vatan hayinleri o paraları oralara ulaştırmaz