16
Haziran
2024
Pazar
ERGANİ - DİYARBAKIR

Transfer çalışmaları start aldı

SPOR TOTO 3. LİG

Diyarbakır'ı yeni sezonda 3. Lig'de temsil edecek olan Erganispor'da transfer çalışmaları start aldı. Sarı-siyahlı yönetim, en az 10 futbolcuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

Erganispor'da transfer çalışmaları en geç gelecek hafta içinde başlayacak. kulüp Başkanı Rıfat Yılmaz, takıma güç katacak futbolcu alacaklarını söyledi. Mevcut kadroyla 3. ligde mücadele etmenin zor olacağını çok iyi bildiklerini dile getiren Yılmaz, "Profesyonel ligde mücadele etmek zordur. Güçlü takımlarla vereceğimiz mücadelede iyi bir kadro oluşturmamız gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle güçlü isimlerden oluşan bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bunun için en geç gelecek hafta içinde transfer çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

Mevcut kadroda 7-8 futbolcunun kalacağını ifade eden Yılmaz, "Bizi 3. lige taşıyan kadroda 7-8 futbolcu kalacak. Teknik heyetimizin raporuna doğru bu isimleri belirleyeceğiz. Dış transferde de görüştüğümüz oyuncuları da Ergani'ye çağırıp masaya oturacağız. İş transfer olsun diye oyuncu almayacağız. Bize güç katacak ve Erganispor'un ağırlığını taşıyacak oyuncuları renklerimize bağlayacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2011 Pazartesi 10:52:05
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 12:51:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?