20
Mayıs
2024
Pazertesi
ERGANİ - DİYARBAKIR

Vali Toprak Ergani'de

VALİ TOPRAK ERGANİ'DE

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Ergani Kaymakamlığınca SODES Projesi kapsamında açılan Kadın Sosyal Destek Evi'ni ziyaret etti.

Kaymakam Ramazan Yıldırım'dan Soysal Destek Evi hakkında bilgi alan Vali Toprak, yaptığı açıklamada, sosyal destek projeleri kapsamında Ergani'de çok güzel bir ortamın hazırlandığını belirterek, "Bu projeler kapsamında, bir dizi kurslar açarak, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve kızlarımızın ayaklarının üzerinde durmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Bu tür etkinlikler, hem bu grupların kendine olan güvenlerinin ortaya çıkmasında hem de hayata pozitif bakmaları açısından yararlı oluyor" dedi.

Tüm Erganilileri Sosyal Destek Evi bünyesinde açılan kurslara davet eden Vali Toprak, "Tüm bu kursiyerlerimizi ve çalışmaları yerinde görünce bizlerde memnun olduk. Başta Kaymakamımız Ramazan Yıldırım olmak üzere tüm katkı sağlayan hocalarımızı ve kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz. Diyoruz ki; lütfen komşularınıza çevremize söyleyelim. Gelip bu kurslara katılsınlar. Kendilerini yetiştirsinler, yenilesinler, çoluk çocuklarının daha iyi gelişmesinde faydalı olsunlar. Sosyal, kültürel faaliyetlere katılsınlar. Hem kendileri daha iyi bir ortamlara çıkmış olacaklar. Hayata daha pozitif bakmış olacaklardır. Temel gaye, insanımızın yüzünü güldürmek olmalıdır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2011 Salı 18:32:01
Güncelleme :9 Mart 2011 Çarşamba 13:48:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?