17
Mayıs
2024
Cuma
KÜLTÜR/SANAT

Yeni Yönetim İş başında

Diyarbakır'da 3 yıldır faaliyet gösteren derneğe olan ilgi her geçen gün artıyor.
Yeni yönetim, derneği tanıtmak ve destek bulmak için geçtiğimiz gün Ergani'ye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ergani Kaymakamı Abdulkadir Güven, Belediye Başkanı Nadir Bingöl ve daire amirlerini ziyaret ettiler. Temaslarına Ergani Haber Gazetesini ziyaret ederek başlayan, Dernek Başkanı Mehmet Erdoğan ve yöneticiler, Genel yayın yönetmenimiz Esat Taştekin'le bir süre sohbet etti. Sohbet esnasında Ergani'nin tarihi zengin bir ilçe olduğunu belirten Başkan Erdoğan :"Ergani'nin tanınması birinci ve en önemli görevimizdir. Çünkü; Tarihi zengin olan bir bölgede yaşıyoruz. Bu bizim için büyük bir nimettir. Bunun yanı sıra derneğimizin amaçlarından biri olan muhtaç kimselere yardım etme, barındırma ve maddi durumu düşük olan öğrencilere burs vermektir. Derneğin bu tür amaçlarının yerine getirilmesi için her türlü yardımın yapılması gerekir. Herkesçe desteklenmesi gereken derneğimizin tanınması için Ergani Basınına büyük görevler düşüyor" dedi.
Diyarbakır Bayramoğlu, Turgut Özal Bulvarında bulunan Ergani ilçesi Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin ikinci olağan kongrede 2. Başkan : Mehpare Güzel, Dernek Saymanı: O.Zeki Özdal, Sekreter: Nesih Yalçın belirlenirken Yönetim Kurulu Üyeleri; Yaşar Erdul, Ali Hüseyinoğlu, Abbas Acar, Şehmus Aslan ve Abdurahman Yavuz seçildi.

Ergani İHA ESAT TAŞTEKİN & Erganihaber gazetesi
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 15:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Erdül IP: 81.212.126.xxx Tarih : 8.06.2007 16:46:44
Haberde adı geçen Yaşar ERDÜL kimdir nedir benim soyadım Ergani'de ne arar.Oralarda akrabalarım var da ben neden bilmiyorum? Oralarda akrabam varsa ve görüşebilirsem mutluluk anlatılabilir mi ? selamlar sevgiler İzmir