20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Trafik kazasında ölen polis toprağa verildi

Diyarbakır’ın Kocaköy İlçesi’nde, göreve giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden genç emniyet mensubu, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Polis memuru Mehmet Aksoylu (29), 34 PSN 37 plakalı özel aracı ile kendisine verilen bir görevi yerine getirmek için giderken, yolun bozuk ve mıcırlı olması nedeni ile aracını kaydırarak düşük bankette takla attı. Kazada, Aksoylu hayatını kaybetti.

Cenazesi memleketi Nazilli’ye getirilen Aksoylu için cenaze töreni düzenlendi. Törene Nazilli Kaymakamı Salih Keser, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Uğur Avşar, meslektaşları, vatandaşlar ve yakınları katıldı.

Koca Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, şehit polisin naaşı, ailesinin bulunduğu Yıldıztepe Mahallesi 142 Sokak 37 No’lu evinin önünden geçirilerek Eğriboyun Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Şehit polisin bir yıllık evli olduğu ve üç aylık çocuğu bulunduğu, göreve İstanbul’da başladığı ve şark hizmetini yerine getirmek için Diyarbakır’ın Kocaköy İlçesi’nde çalıştığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2004 Perşembe 11:33:59
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 11:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?